Lema

Creadoras: Ariadna Monleón, Carla Noguera y Aroa Gúdel
Nombre del grupo: ad astra per aspera
Curso: 4º ESO.B
Tutora: Alícia Corral
Colegio: Monalco (Igualada)


Decidimos llamarnos ad astra per aspera porque en latín, significa que el camino a las estrellas es difícil, y para nosotras este trabajo ha sido peliagudo, pero el resultado ha valido la pena. A parte, este titulo está dedicado a dos profesoras de nuestro colegio. Una de ellas es nuestra tutora que nos apoyó para seguir adelante y conseguir todo lo que nos propusiéramos, y a nuestra profesora de latín, que nos enseñó esta frase a principio de curso.

Con nuestro lema, “Game over”, queremos hacer ver a todos los jóvenes que el tema de las drogas es como un juego del que nunca serás ganador:
Piénsalo, todo está en tus manos, ¿juegas?





5 comentarios:

Geni Solà dijo...

Ei!!!!!!!!!!!!!!!! que xax! Estic emocionada! Sí, sí, Aroa, tinc sentiments! Estava deprimida corregint exàmens i he tret el nas per aquí! Quin detall això del nom en llatí! I no sabia que això de "game over" també tenia relació amb el treball. Està molt bé l'explicació. Us felicito. ÀNIMS! ÀNIMS! ÀNIMS!

Alícia Corral dijo...

la tutora sóc jo? Gràcies per pensar en nosaltres i " dedicar-nos" aquest treball que us ha costat tant de fer. no em cansaré de felicitar-vos

Kekos dijo...

Ueee! Per fi, el calvari s'ha acabat, espero que hagi valgut la pena, i hagueu après força coses.
Total, que ànims i a guanyar, que us ha quedat molt xax! :D

David dijo...

Molt bona feina, noies, us ha quedat un treball molt bo! La veritat és que això pot ajudar a molta gent que té problemes amb les drogues, enhorabona!

Segur que guanyeu, ja em deixareu algun dia el portàtil, eh?! xD
Una abraçada,
BeSSiittss!!

PS: Ja m'heu posat com a "no admès"??? xD

Salut!

Pugno per flumine vitae dijo...

Bé, què més a dir a part que es nota que us heu estat molt temps treballant-us el bloc i, finalment, us ha quedat fenomenal.
A més, crec que sempre s'està parlant que hi ha molta gent enganxada al món aquest de les drogues i l'alcohol i, tot i el que l'Estat i diferents entitats estan fent, encara ara hi ha moltes persones, bastantes de les quals són adolescents, que hi estan enganxades. Aquest treball suposa una altra manera diferent de les habituals d'advertir a la gent que pren tant drogues com alcohol(amb excés) que no és gens bo ni per a ells ni per la gent que els envolta que segueixin "prenent".

Moltes felicitats noies, us desitjo molta sort!